Au pair bureau


Ons doel is een match mogelijk te maken tussen een gezellig gezin en een leuke au pair. De rol van het au pair bureau (als erkend referent) is hierin heel belangrijk.

Wij rekruteren en selecteren au pair kandidaten in Indonesië. Partner bureaus met wie wij samenwerken vinden snel een succesvolle match voor hun gastgezinnen. Belangrijk voor de gastgezinnen is de unieke mogelijkheid om ongelimiteerd en uitgebreid kandidaten te interviewen.

MEET

Alle kandidaten zijn door ons gescreend én alle kandidaten hebben ons selectie-proces succesvol doorlopen. Verder worden de kandidaten voorbereid op hun taken en hun leven als au pair tijdens een meerdaagse training. Wij helpen onze kandidaten ook met het verkrijgen én vertalen van alle benodigde documenten.

 

MATCH

Wij laten gastgezinnen direct in contact komen met onze kandidaat au pairs. De gastgezinnen kunnen bij Deandra Au Pairs in contact komen met meerdere kandidaten, zo vaak en zo lang als ze willen via onze website en bijvoorbeeld via Skype.

Deandra Au Pairs biedt au pair bureaus vroege toegang tot nieuwe kandidaten, gerichte rekrutering van kandidaten met specifieke vaardigheden en 24/7 ondersteuning bij alle vragen of allerhande problemen als het gaat om een au pair uit Indonesië.  U kunt ons een email sturen of onderstaande contactformulier gebruiken. Een collega in Nederland zal contact met u opnemen.

Contact form

.