Au pair bureau


Ons doel is een match mogelijk te maken tussen een gezellig gezin en een leuke au pair. De rol van het au pair bureau (als erkend referent) is hierin heel belangrijk.

Wij rekruteren en selecteren leuke au pair kandidaten in Indonesië. Wij screenen alle kandidaten zodat de partner bureaus met wie wij samenwerken snel een succesvolle match vinden voor hun gastgezinnen. Belangrijk voor de gastgezinnen is dat zij bij ons de unieke mogelijkheid hebben om ongelimiteerd en uitgebreid kandidaten te interviewen.

MEET

Alle kandidaten zijn door ons gescreend én alle kandidaten hebben ons selectie-proces succesvol doorlopen. Verder worden de kandidaten voorbereid op hun taken en hun leven als au pair tijdens een meerdaagse training. Wij helpen onze kandidaten ook met het verkrijgen én vertalen van alle benodigde documenten.

 

MATCH

Wij laten gastgezinnen direct in contact komen met onze kandidaat au pairs. De gastgezinnen kunnen bij Deandra Au Pairs in contact komen met meerdere kandidaten, zo vaak en zo lang als ze willen via onze website en bijvoorbeeld via Skype.

Deandra Au Pairs biedt au pair bureaus vroege toegang tot nieuwe kandidaten, gerichte rekrutering van kandidaten met specifieke vaardigheden en 24/7 ondersteuning bij alle vragen of allerhande problemen als het gaat om een au pair uit Indonesië. 

U kiest hoe u met ons werkt en wat het beste is voor de au pair. Wanneer u ons een email stuurt of het contactformulier gebruikt zal een collega in Nederland contact met u opnemen. Tot straks!