Gastgezin


Ik zoek een au pair. Waar vind ik een au pair. Hoe kies ik een au pair. Een betrouwbare au pair.

Bij Deandra Au Pairs hoeft u niet te kiezen uit slechts een handjevol kandidaten, zoals bij de meeste au pair bureaus. Wij kennen de achtergrond van de kandidaten. Onze kandidaten zijn door ons persoonlijk gescreend en geselecteerd. U ontvangt altijd volledige en actuele informatie én volop de gelegenheid om elke kandidaat zelf via Skype te interviewen. Wij zijn van mening dat ú de beste au pair keuze kunt maken voor úw gezin.

U kiest bij Deandra Au Pairs dus altijd uw au pair zelf! U heeft toegang tot alle door ons gescreende en geselecteerde kandidaten. Vervolgens maakt u direct contact met die kandidaat au pairs die volgens u het beste aansluiten op uw wensen en eisen. U krijgt voldoende gelegenheid om haar te interviewen, maar ook om haar vragen te beantwoorden. Uiteindelijk kiest u de au pair die uw vertrouwen geniet als het gaat om uw kinderen én met wie u en uw familie de goede klik hebben.

SCREENING

Elke intake start met de controle van de gegevens van de kandidaat au pair en de informatie die zij verstrekt heeft, haar opleiding en werkervaring, haar ervaring en kennis als het gaat om de zorg van baby’s en kleine kinderen en andere zaken die relevant kunnen zijn voor een gastgezin.Elke kandidaat au pair moet natuurlijk voldoen aan de Nederlandse voorwaarden au pair en gastgezin.

Meer over het registreren als gastgezin (Engelstalig).

SELECTIE

Meerdere persoonlijke interviews met de kandidaat, soms ook haar familie en aan de hand van een 6PF vragenlijst wordt gekeken naar haar persoonlijkheid. Maar bijvoorbeeld ook naar haar leergierigheid, haar motivatie, haar vermogen om zelfstandig te werken en haar verantwoordelijkheidsgevoel. Alleen wanneer wij 100% overtuigd zijn, accepteren we haar als kandidaat au pair.

Meer over het registreren als gastgezin (Engelstalig).

TRAINING

Een kandidaat au pair moet deelnemen aan onze meerdaagse training. De training is er op gericht uw au pair zich snel thuis te laten voelen. Tijdens de training komen praktische zaken aan de orde over de zorg van kinderen, het huishouden en het leven in het algemeen in Nederland. Verder krijgt de kandidaat een klein inkijkje in de algemene Nederlandse opvatting over opvoeding en het huishouden.

Meer over het registreren als gastgezin (Engelstalig).

ADVIES EN ONDERSTEUNING

Deandra Au Pairs adviseert en ondersteunt alle gastgezinnen met (een wens voor) een au pair uit Indonesië. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen met de aanvraag, het verkrijgen en vertalen van de benodigde documenten. Wij helpen u bij alle problemen of vragen met uw (toekomstige) Indonesische au pair. Ook wanneer u (nog) niet bij ons geregistreerd bent.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

au pair amsterdam